Linus Sundström Racing30 år gammal från Avesta, professionell speedwayförare som utöver det Svenska landslaget har representerat flera olika klubbar i Sverige, Polen, Danmark samt England.


Västervik Speedway

Västervik Speedway, tidigare kallade Skepparna, hade sitt första lag i seriesystemet 1966 och har kört i Elitserien numera Bauhausligan sedan 1991 med undantag för en kortare sejour i Allsvenskan mellan 2015 och 2017. Klubben blev Svensk Mästare 2005 och har visioner att återupprepa det under 2021 då man har jobbat långsiktigt efter en 3-årsplan. Hejla Arena är hemmabanan belägen på Ljungheden, banrekordet som sattes av Nicki Pedersen under 2018 lyder på 55,1 och publikrekordet är 9 398 personer från 2007. 

Västervik Speedway har under åren varit representerade av ett antal Världsmästare som Sam Ermolenko, Tomasz Gollob, Nicki Pedersen och Jason Doyle, den sistnämnde kommer förövrigt även köra för Västervik Speedway 2021 tillsammans med bl.a. Linus Sundström, årets Juniorvärldsmästare Jaimon Lidsey, Jack Holder och Bartosz Smektala.
Vi är stolta över att vara Arenasponsor och att få visa upp vår verksamhet i samband med tävlingar på Hejla Arena.


Stiftelsen FTS Säkra Varje Unge förser skolor med helt gratis seminarier, föreläsningar och utbildningsmaterial. Vårt mål är att öka informationen hos de som arbetar med barn eller på något sätt kommer i kontakt med barn. Detta tror vi leder till en ökad förståelse och en ökad handlingsberedskap, vilka inte bara kan fungera i ett förebyggande arbete utan även som stöd till de barn och ungdomar som någonsin blivit sexuellt utnyttjade, eller känner sig kränkta på något vis. Här kan ni se en film: https://www.foretagtillsammans.se/